A Nyelvsuli17-nél ....

 

.... tapasztalatból tudjuk, hogy

 

  • a szintfelmérő tesztek alkalmatlanok az Ön pontos szintjének megállapítására, így évek óta a személyes felmérést szorgalmazzuk. Mit is jelent ez?

  • mindenkinek vannak rosszabb és jobb periódusai, így az adott napon megírt felmérő soha nem ad teljes képet a tudásáról, illetve az adott anyagrészekben való magabiztosságáról. Lehet, hogy pl. tanulta már a feltételes módot, a tesztben ez ki is jön, de tudja magáról, hogy azért lennének még kérdései az említett nyelvtannal kapcsolatban.

 

Mi ezért mérünk fel egy kb. 20-30 perces személyes találkozó keretében! Kikérdezzük a tanultakról, megtudjuk, hogy mi az, amiben biztos és mi az, ami nem megy annyira. 


Ezzel a módszerrel sokkal pontosabb képet kapunk a tudásáról és annak hiányosságairól, mint egy mondatkiegészítős vagy fordításos vagy feleletválasztós feladat során. Így olyan csoportot tudunk Önnek ajánlani, ahol jól érzi majd magát és nem küszködik órákon sem az unalommal (mert ezt az anyagot Ön már kívülről fújja), sem a felzárkózással (a többiek tudják, Önnek viszont teljesen új az anyagrész).


Hívjon, írjon és megbeszélünk egy időpontot! A szintfelmérés teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár!